Over Verken Brussel

Ik ben Reinder, de schrijver van de artikelen op Verken Brussel. Ik ben deze website begin 2018 begonnen in navolging van mijn andere websites over reizen. Natuurlijk zijn er genoeg andere website over de Belgische hoofdstad, maar omdat ik het een interessante stad vind, wil ik er zelf ook graag over schrijven.

Cookies, advertenties en privacy

Op Verken Brussel worden geen cookies geplaatst. Verder wordt er geen gebruik gemaakt van javascript of andere methodes om jou als bezoeker te volgen. Zelf erger ik me daar ook aan, dus ik zie geen reden jou als lezer er mee lastig te vallen. Een bijkomend voordeel is dat de website supersnel laadt en geen irritante, over het scherm springende elementen kent.

Toch moet er brood op de plank komen. Vandaar dat er op Verken Brussel links staan naar samenwerkende websites. Klik je hier op en boek je bijvoorbeeld een hotel of trein, dan ontvang ik een commissie. Goed om te weten is dat je als eindgebruiker niet meer betaalt dan wanneer je rechtstreeks zou boeken.

Mijn andere websites

Inmiddels heb ik al best veel websites over verschillende reisbestemmingen. Stuk voor stuk kennen ze een eenvoudige opzet met de nadruk op het verschaffen van praktische informatie.

Auteursrecht

Dan nog even dit. Ik heb ontzettend veel tijd besteed aan het schrijven van de teksten op deze website. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming over te nemen. Wil je teksten van deze website gebruiken, neem dan eerst contact op.

Publicatiedatum: 12-02-2018. Laatst bijgewerkt op: